2019. január 13., vasárnap

OUTFIT | Winter Wonderland



Sziasztok!

Múlt héten olyan csodálatos hóesés volt, hogy a nyomait még ma is lehet látni, bár sajnos már egyáltalán nem olyan szép, mint egy hete volt. Ilyenkor nagyon szeretek kimenni sétálni, bár mindig odafigyelek, hogy alaposan fel legyek öltözve, nehogy meg/felfázzak, hiszen az nem lenne túl kellemes. Így tettem most is, hiszen vagy négy felső volt rajtam, a harisnyámon a szoknya alatt egy rövidnadrág és a lábamon volt plusz egy zokni is, biztos, ami biztos. ;)
A téli séták számomra mindig olyan felüdítőek, főleg, ha olyan helyre megy ilyenkor az ember, ahol tudja, hogy nem járnak sokan. Közel a házunkhoz van egy kis erdő, mi oda mentünk egy kisebb sétára a szüleimmel. Úgy éreztem magam, mint egy mesében, amikor a varázslatos hófödte erdőbe belép a főhős és arra vár, hogy valami csodálatos dolog történjen vele. No persze nem jött egy erdei állat sem oda hozzám, beszélni meg pláne nem beszéltek velem, szóval ez a rész most kimaradt. Helyette Anyukám készített rólam "pár" (hazaérve csak 350+ kép közül kellett kiválasztanom, azt ami ténylegesen jó) képet, hiszen megkértem, ha már ilyen csodálatos a látvány, akkor örökítsük is meg. Nagyon szeretek egyébként évszakhoz illő képeket készíteni, mert mindig úgy feltöltenek ezek a fotósorozatok, ilyenkor tudom az évszak minden szépségét magamba zárni és csak a jó dolgokra összpontosítani. A tél mindig is az utolsó helyen szerepelt, de csak azért, mert nagyon fázós vagyok, viszont, ha esik a hó, mindig előbújik belőlem a kisgyerek és csodálok mindent, amire rátette fehér kezét a természet. 
Ilyenkor nagyon jól tud esni egy meleg tea vagy egy forrócsoki, a puha sálak és pulcsik, no meg persze az otthon melege, ahol a cicusomat simogatva ülök a kanapén egy vastag takaróval.Bentről sokkal élvezetesebb a telet figyelemmel kísérni, bár azért néha ki kell mozdulnunk. Bajuszt is kivittem a hóba múlthéten, szegénykém élvezné nagyon, csak ne fázna annyira! Benti cica lévén nincs hozzászokva a fagyokhoz, így két perc után mentünk is be, sőt egyenesen ő ment az ajtó fele. 
Persze így a télnek rengeteg sok hátulütője is van, de először inkább nézzük csak a jó oldalát a dolgoknak, ráér később mérgelődnünk. ♥ Egyébként pedig már a fele eltelt ennek az évszaknak is, kettőt pislogunk és megint tavasz van!


jacket, jumper: NewLook // dress: Topshop // boots: CCC // headband: H&M // watch: Cluse

Nektek milyen a viszonyotok a téllel? Várjátok a következő hóesést vagy már inkább a tavaszi virágok közt ücsörögnétek? 
Ölel, Brigi♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...