2020. február 2., vasárnap

Outfit | NAPSÜTÖTTE TÉL



Sziasztok!

El sem hiszem, hogy a hőmérő 15°C-ot mutatott ezen a hétvégén, legalábbis nálunk Pesten biztosan. Mennyei idő volt, a finom, meleg napsütés csak úgy melengette az arcomat, amit csak ritkán zavart meg egy-egy szellőcsapás. Ennek örömére nem maradhattunk otthon, így elkocsikáztunk a kb 10 percre lévő Csömöri-tóhoz. A tó tetejét jég borította, amit a napsütés aranyra festett, oldalt egy csapat kacsa korcsolyázott a vékony jégrétegen. A tó partján kisgyerekek szaladgáltak, akiket a szüleik pár méterről figyeltek. Mindenki olyan boldog volt ettől a csoda időtől, hogy egyszerűen csak jó volt ott lenni. 
Már nem igazán szeretném, ha tél lenne, jobb lett volna, ha decemberben kitombolja magát, hiszen a hó karácsonykor jó! A február, ha jól emlékszem évek óta nem hozott havat, reméljük idén sem lesz másképp, a márciusról pedig inkább ne beszéljünk (rossz előérzetem van)!  
Szóval térjünk vissza erre a napsütötte hétvégére, amikor is végre lehetett kicsit lengébben öltözködni, ami tárgyilagosan annyit jelent, hogy előkerült a vékonyabb talpú bokacsizmám, a boka fölött végződő farmerem és egy vékonyabb pulóverem is! 
Persze jó lány módjára még mindig tartom a réteges öltözködés szabályait, így a nadrág alá került harisnya is, a pulcsi alá pedig még 3 réteg, ami itt természetesen nem igazán látszik, azért elkélt a hűvös szélben, naplementekor.
Mostanában imádom a bézst, de szerintem ezt már több idei posztomban is leírtam, szóval ne haragudjatok, hogy ennyiszer ismétlem önmagam!
Mindig, ha kicsit is kisüt a nap, szeretek én is melegebb színekbe öltözködni, még télen is, így kicsit elterelem a figyelmemet a hidegről. 
Remélem hamarosan beköszönt az igazi tavasz, mert már nagyon szeretném, ha tartósan 15 fok lenne, sőt több is, hogy előkerülhessenek a kedvenc ruhadarabjaim, viszont addig is maradok a jól bevált réteges öltözködésnél, amit mindenkinek javaslok!♥

Egyébként visszanézve a képeket, megállapítottam, hogy ezzel a frizurával és outfittel úgy nézek ki, mint egy újságíró az amerikai sorozatokban. Elmehetnék Kara Danvers (Supergirl)-nek is, ha mondjuk szőke lennék. :')



kabát: Stradivarius // pulóver, blúz: H&M // farmer: Háda (Topshop) // 
bokacsizma: CCC // óra: Cluse


Ti is kihasználtátok ezt a csodás időt ugye?

Ölel, Brigi♥

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...