2013. október 18., péntek

Haul + Galmour napok *.*

Sziasztok!! Ismét vásárolni voltam, így tehát megmutatom az új szerzeményeimet. :)) De kezdem is...
Az első tárgy amit kaptam az egy falióra a Jysk-ből. Nagyon régóta nem volt faliórám, mert úgy éreztem nincs rá szükség és tárolási lehetőség sem, de átrendeztük a szobámat és most lett helyem és rájöttem, hogy miért is ne szerezzek be egyet. :)) Ez a felirat áll rajta: "Chateau Langorian" (Langorian kastély), és római számok jelzik az időt :)) Az ára (akciósan) 1500 Ft. volt. Szerintem megérte :))
A második az egy cipő a CCC-ből. Az ára 4590 Ft volt. Azért kaptam, mert nem volt olyan cipőm amit felvehetnék, ha esik az eső, így hát lett :D Nekem tetszik :)) Szeretem az ilyesfajta cipőket.
A következő dolog szintén a CCC-ből van ez pedig egy fekete csizma. Nagyon tetszik, mert a belső szőrme réteget kilehet hajtani és úgy is lehet hordani :)) Szerintem nagyon kényelmes, nem ázik át, és még meleg is. Tökéletes lesz a hideg téli napokra.
Jártam a Terranovában, ahol, megmondom őszintén még soha nem voltam, nagy vétek volt, ugyanis nagyon jó cuccok vannak ott. Kaptam az alkalmon és vásároltam két pulcsit, egy vörös és egy bézs színűt, ugyanis eleve pulcsiért mentem vásárolni. Darabját 2490 Ft.-ért vettem (akciós). Vettem még egy kardigánt aminek az ára 3990 Ft volt. Nagyon szükségesnek tartottam, hogy megvegyem, mert nem volt egy darab barna kardigánhoz hasonló ruhadarab sem a szekrényemben. És mivel közeleg a névnapot megajándékoztam velük magam.:)
Voltam a Rossmann-ban, mivel elfogyott a tusfürdőm. Vettem egy (a régihez hasonlóan) Isana-saját márkás- gyümölcs joghurtos B5 pro-vitaminnal rendelkező tusfürdőt. Szerintem nagyon finom az illata :)) Az ára nagyon gazdaságos 264 Ft és megéri is, mert 300ml-es.

Az utolsó dolog-amit nem a Glamour napok alatt szereztem be- pedig egy táska <3 ami az Ázsia Center-ből való, Szerintem iszonyatosan szép. "Iskolatáskának" vettük a névnapomra. :)) Van hozzá egy hosszú pánt, ami nagyon praktikus, ha sok cuccot kell vinnie az ember lányának a suliba. Az ára 5000 Ft.-volt, ami szerintem nagyon megérte. Masszív egy táska, az biztos.
A Glamour napokat mindig várom, bár nem igazán veszek sok dolgot. Kitudja miért :D
Tehát az első két dolog amit vettem, az 2db S-he márkájú körömlakk. Az egyik egy világos barna, ennek az árnyalata a 322-es. A másik pedig egy sötétbarna lakk, aminek pedig 325-ös a száma. Az eredeti áruk 799 Ft. volt, de 50% kedvezménnyel csak 498 Ft. volt darabja. Szerintem nagyon megérte, igazán szép, őszi színek és gyönyörűen fel lehet őket vinni a körmökre. Mivel a Dm saját márkájáról beszéltem, evidens, hogy ott is vettem őket. :))
A harmadik dolog az egy military stílusú kabát a H&M-ből, amit már egy ideje szerettem volna, jó meleg, bélelt és puha. Iszonyúan tetszik. Az ára 12.990 Ft. lett volna de 20% kedvezménnyel csak 10.392 Ft. volt. Szerintem megérte. :))
Az utolsó dolog pedig egy Vörös Pöttyös könyv, amit nem más írt, mint a magyar Benina. A könyv címe A Bíborhajú 1. A boszorka fénye. Jó vastag könyv, az ára eredetileg 2999 Ft lett volna, de a Libribe szóló -20%-os kuponnal csak 2400 Ft. volt. :)
Ennyi lett volna ez a haul bejegyzés, remélem tetszett, ha igen (vagy nem) kommentelj és iratkozz fel !! :D :*

Ti miket vásároltatok mostanában?? ;)

2 megjegyzés:

  1. Jó cuccokat vettél,de mivel mostanság könyvmániás korszakomat élem,így nem tudtam nem észre venni a könyveket!:D Megtudtam csodálni a könyveidet, de mivel a Bíborhajú eltakarja, így egy kérdés: az nem éppen az Anna és a francia csók? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii^^ De, de megvan az Anna és a francia csók is. :) És szerintem nagyon jó könyv. Azt mondod érdekelnek a könyvek?? *-* akkor kukkants be ide---> konyvetajanlokneked.blogspot.com, ez a másik blogom. :DD

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...