2018. február 14., szerda

MANZARA.HU | Rózsaszín szőrmók



Sziasztok!

A minap, amikor a Manzara.hu webshopján nézelődtem, megakadt a szemem ezen az igencsak érdekes (mármint jó irányból megközelítve) pulóver, ami lényegében véve, nagyon egyszerű darab lenne, ha nem lenne a kar részén mindkét oldalt egy nagy rózsaszín szőrpamacs. Nagyon kis aranyos ez a megoldás, hiszen olyan mintha az ember lánya bedugta volna valami kézmelegítőbe a kezét. Engem nagyon megfogott ez a darab, s remélem hamarosan fel is próbálhatom, mert mostanában sokkal inkább az érdekesebb/különlegesebb ruhák ragadják meg a fantáziámat, de így van ez a kiegészítőkkel is egyébként. Főleg, hogy közeledünk a tavaszhoz, minden jöhet, ami kicsit is figyelemfelkeltő, de mégsem kirívó. Ez a szőrmók (nevezzük így a pulcsit a továbbiakban) igaz nem egy tavaszias darab, de emiatt a borzalmas időjárás miatt pont tökéletes, hiszen olyan csapadékos most minden, ez a kis rózsaszín szőrmók pedig igencsak feltudja dobni az embert, ha meglátja. Sok mindenhez eltudom képzelni, bár leginkább egy farmerral és egy púderrózsaszín cipővel tudnám kombinálni, hogy ne vonja el a lényegről semmi a figyelmet. Pont ezért semmiféleképpen nem vennék nyakláncot, inkább egy különlegesebb fülbevalóval dobnám meg a szettet, s egy hasonló halvány-rózsaszín rúzst tennék az ajkaimra, hogy feltegyem az i-re a pontot. Bárcsak már ott tartanánk, hogy az legyen a problémánk, hogy reggel még hűvösebb van, de délben már kellemes tavaszi napsütés. Ilyenkor mindig megjelennek a képek a szemem előtt, mikor a virágzó fák között sétál az ember elmerülve a gondolataiban egy nyári ruhában és csak átjárja a nap melege. Hjajj..
Egyébként az oldalon a ruhák közt, valahol az alkalmi résznél találunk olyasmit, amik örömanya ruhaként is megállnák a helyüket. Ebben az időszakban még nem igazán tartanak olyan sok esküvőt, de ha már végre felmelegszik az idő, minden ilyesmi beindul!


Csatoltam Nektek a mérettáblázatot is, mert egy oversized pulóvernél igencsak nehézkes eldönteni, hogy mekkorák is a méretek, amik nekünk jók lehetnek.

Nagyon várom már, hogy megjöjjön, mert mindenképpen szeretnék vele egy outfit posztot, s remélem Ti is így vagytok ezzel! 
Sok puszi, Brigi♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...