2014. október 12., vasárnap

HAUL | Glamour napok 2014 ősz


Sziasztok!

A Glamour napok idén ősszel is eljött, sok leányzó örömére. Én is bátorkodtam elmenni, bár én eléggé iszonyodom a tömegtől, de nem ért semmiféle sérelem. Az Árkádban jártam, ha még volt valaki ott szombaton, akkor tudja hogy iszonyatosan sokan voltak és kilométeres sorok álltak a boltokban, bár mi taktikusan beküldtük Aput a sorba, míg Anyuval nézelődtünk.:) Most sikerült a legtöbbet vásárolnom amióta ismerem ezt a kuponos hétvégét. A ruhákat viszont most nem mutatnám meg, amúgy is csak három darab van és abból is kettő a Hádából, szóval nem válna hasznotokra. Később viszont láthatjátok őket outfit posztokban!

Nézzetek be a facebook oldalra is!

Ezt a nyakláncot 3 hete néztem ki a h&m honlapján, és nagy örömömre meg is találtam. Direkt vártam, hogy olcsóbban vehessem meg, mert majd' 3000 forintot nem szívesen fizettem volna ki érte. A nagy sorban állás közepette észrevettem azt az állványt ahol az (ujjperc) gyűrűk vannak szóval átfutottam a szememmel a kínálatot és gyorsan kerestem egy xs-eset abból amelyik a legjobban tetszett, felpróbáltam és vittem őt is a kasszához.

 A kívánságlistám élén 3 lakk szerepelt, egy bordó, egy sötétkék és egy arany. Sokáig kutatgattam utánuk a neten, míg végül eldöntöttem, hogy az arany az essence 140 go bold!  lakkja, míg a bordó a Catrice 17 Caught On The Red Carpet lakkja lesz. A kékből teljesen spontán vettem meg a MissPorty 510-esét. A Rossmannba szólt még egy -30%-os kupon Palmolive tusfürdőkre, így beszereztem a kedvencemet a mandulás-hidratáló tejeset. Igaz a Nivea sampont nem kuponnal vásároltam, de erre is 25% kedvezmény volt, szóval lecsaptam rá. 

Lehet nem hiszitek el, de még sosem vásároltam a NailLand-ben, viszont a nagy költekezésben muszáj volt megállnom és vennem egy GoldenRose lakkot. A választásom a 68-as számúra esett, csodás világoskék színe van! 

   A dm-ben már nem volt akkora a lelkesedésem, mint vártam, így innen csak egy Nivea arctisztítóval távoztam. Ha szeretnétek, lehet róla teszt a blogon.

   A másik előre eltervezett dolog az egy könyv, pontosabban az Opál Jennifer L. Armentrout-tól volt. Ez a könyv a Luxen sorozat 3. kötete. Alig várom, hogy elolvashassam. Ajánlom nektek, mert szerintem iszonyatosan jó és eddig mindenkitől jókat hallottam róla, nem csak nekem tetszik ennyire.

Ti miket szereztetek be?:*
Sarah♥

4 megjegyzés:

  1. Aranyos cicád van. :) Az enyém is szokott segíteni a blogolásban. :D
    Gyönyörű a nyakék is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Jó kis modellek a macskuszok.:3

      Törlés
  2. Drága Sarah,
    a magyar blogok keretein belül találtam rád, és őszintén mondhatom,hogy nem bántam meg,hogy idekattintottam. :) Végignéztem elég sok bejegyzésedet. És nagyon tetszenek az outfit posztok, a csodálatos körmök, a helyszínek a fotózásoknál. Nagyon kis kedves, barátságos arcod van, ami egy bloggernél még nagyobb plusz! Már követlek is, és ezentúl rendszeres olvasódként tudhatsz már engem is.
    Csak így tovább! Puszi ♥xx

    http://thefashiongivesstrength.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, olyan aranyos vagy köszönöm szépen!♥ Olyan jól tudnak esni az ilyenek egy szürke sulis nap után! Remélem nem okozok majd csalódást!:*

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...