2015. március 15., vasárnap

Pink-Code.com


Sziasztok!

Nagy megtiszteltetésnek éreztem, s érzem most is, hogy írhatok pár sort a weboldalról, még egyszer szeretném megköszönni!:*
Tehát akkor az oldalról:
www.pink-code.com az a hely, ahol a pin-up, rockabilly, retro chic, vintage inspirálta termékek kedvelői találhatják meg az ízlésüknek megfelelő, de minden szempontból különleges ruháikat, kiegészítőiket. Ezen weboldal olyan tervezők munkáit kínálja eladásra, akik próbálnak kitűnni a szürke hétköznapokból egyedi alkotásaikkal. A hazai alkotók mellett, helyet kapnak kitűnő francia, valamint olasz és lengyel tervezők munkái is, sőt nemrégiben egy híres belga tervező különlegességeivel is bővült a kínálatuk. Fő szempontjuk a tervezők egyedi munkáinak népszerűsítése, saját felület biztosítása (virtuális üzlet nyitás), bemutatkozással, logoval. A stílusirányzattal és a kis szériás egyedi kínálattal a vásárlók kedvében járnak, úgy is, hogy a minőség kritériumát állítják a mennyiség elé.
Az oldal üzemeltetői terveznek bemutatókat és szívesen várják azon ügyes-kezű, alkotói vágytól égő művészeket, akik megfelelőnek érzik egyedi alkotásaikat arra, hogy közkincsé tegyék. Sőt, a weboldalt megannyi visszajelzés után is legjobb jelzőkkel illetik, tehát szerintem mindenképp megéri benézni hozzájuk! Viszont nekem még nem volt szerencsém innen rendelni, de ha tudom, mihamarabb megteszem, s ajánlom Nektek is! Nézzétek meg a személyes kedvenc termékemet:





Brigi♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...