2018. július 8., vasárnap

OUTFIT | Kisoroszi szigetcsúcs



Sziasztok!

Danival ellátogattunk Kisorosziba a Duna szigetorrához, ami annyira nem is volt közel, de nem is volt annyira távol onnan ahonnan lakunk. Összesen kb 40 perc volt az út oda, majd 40 vissza, viszont ezalatt láttunk csodás napraforgómezőket, kukoricamezőket, lovakat és teheneket is, s mivel Szentendre csodás városán keresztül mentünk, így elhatároztuk, hogy következő úti célunk oda vezet majd. Dani már járt itt, s Ő mondta, hogy meg kéne néznem, mert nagyon szép és nyugodt ott. Tényleg nagyon kellemes kikapcsolódás, hiszen nagyon kevesen vannak arra fele, leginkább kempingezők. A Duna meglehetősen szép ott, még át is sétáltunk egy sekély részen rajta, picit hideg volt, de meg lehetett szokni. A sok esőtől most eléggé nagy volt az állása a víznek, így sajnos mikor a parton gyanútlanul feküdtünk egy hajó által gerjesztett hullám mosta el az idilli pillanatunkat, szóval ha esetleg odamennétek, ne közvetlen a Duna mellé feküdjetek! ;) 
Szóval miután elmosott minket hőn szeretett folyónk, azután nekiálltunk fotózni, s képzeljétek Dani már önszántából készíti rólam az outfit képeket, azért is javasolta, hogy jöjjünk ide. Ez olyan jól esik, mert sokszor azon aggódom, hogy mit szól ahhoz, hogyha egy-egy programunkba beiktatom az outfit fotózást, hiszen ez néha biztos nem tetszik neki. 
Kicsit vizes lett a kalapom és a ruhám is, viszont nagyon jó idő volt, így egészen hamar megszáradt. 
Erre a ruhára a C&A-ban találtam rá a múltkori nagy bevásárlásom alkalmával, s már egy Instagram haulban (@brigiis felhasználónéven találtok meg) mutattam Nektek. Annyira egyszerű, légies és finom anyagból van, s melltartó nélkül is simán felvehető. Kicsit gyűrődékeny az anyaga, de egészen hamar kitudja rúgni magát. A hossza is teljesen rendben van számomra, s a szellő sem akarja minden pillanatban felfújni. Az a kis fodor olyan aranyos a tetején, valamiért nekem kicsit spanyolos, de ne nézzetek ezért hülyének, vannak néha ilyen dolgaim. 
És már az előző outfit posztban említettem Nektek, hogy ezt a táskát egy nyáriasabb bejegyzésben is szeretném viselni, de nem tudtam, hogy mikor adódik rá alkalmam, de hát úgy látszik, hogy most!



dress: C&A // sandals, bag: CCC // hat: H&M // watch: Cluse // sunglasses: Six //
photos: Molnár Dániel

Ti jártatok már itt? Melyik a kedvenc eldugott helyetek? 
Ölel, Brigi♥

2 megjegyzés:

  1. ÚÚÚ nagyon kis édes ez a ruha! :D
    Alapból pedig nem tetszenek a csíkos ruhák, de remekül feldobtad, nagyon tetszik az is, hogy megtartottad a kis vidám vonalát a szettnek és nem valami sötét kalapot választottál hozzá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Valamiért a sötét kalapok sosem vonzottak, nyáron így is izzik a fejem a sötétbarna hajam miatt! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...