2018. július 1., vasárnap

BULLET JOURNAL | Goodbye June!



Sziasztok!

Azt hiszem, hogy minél inkább haladunk előre az évben, annál gyorsabbnak érzem a hónapok elmúlását, s nem tudom, hogy ez miért van. Ez a június is tényleg elrepült, hihetetlen, pedig három szóbeli érettségi vizsgán, a bizonyítványosztáson és a banketten is túl vagyunk már, igaz utóbbi három esemény számomra ugyanazon a napon történt, mégis olyankor úgy tűnik, mintha a nap eleje már egy hete lett volna. Szóval, igen megkaptam az érettségi bizonyítványomat és szép, ezt nem azért mondom, mert fel szeretnék vágni, hanem azért, mert ezt mondják rá az ismerőseim.. Sajnos azt hiszem egyelőre ez semmire sem elég, de meglátjuk mi lesz később.
Szóval, mikor kijöttem az utolsó szóbelimről semmiféle megkönnyebbülést nem éreztem, s nem tudom, hogy miért, viszont a banketten jól éreztem magamat.
No de nem is ez a lényeg, hanem, hogy eltelt egy hónap a nyárból, s ez nem éppen így tűnt, hiszen az időjárás borzalmas volt. Nem is azt kívánom, hogy 40°C-os forróság legyen, csak azt, hogy lágyan simogasson a nap, s mikor már érezném, hogy melegem van, akkor egy kicsi kis szellő pihenjen meg a vállaimon, mert a nyári szellőnél nincs is jobb!
Most volt drága Mamám 73. születésnapja is, azt ünnepeltük meg egy finom ebéd, s egy annál is finomabb torta kíséretében.
A múzeumok éjszakájára is elmentünk Danival, ezúttal a Ludwig Múzeumot vettük célba, s nagyon sok minden tetszett a kiállított dolgok közül, főleg az a neon fül, amit lentebb, s az Instagramomon (@brigiis) is láthattatok már.
Sajnos a vizsgák miatt ebben a hónapban nem voltunk csak egyszer moziban, de az legalább jó volt, az Átejtve című filmet néztük meg, s rám fért már ez a kis komédia. Ma is megyünk moziba, most több számomra érdekesebb filmet is játszanak, de erről majd a következő hónapban írok. ;)
Természetesen a legesősebb héten mentünk a Balatonra, szóval éppen most csütörtökön, és szombaton jöttünk, szóval kifogtuk azt a két napot, amikor a legtöbb csapadék hullott, hurrá! :D
No de teljesen jól kihasználtuk végül is ezt az időt is, mert volt, mikor nagyon szépen sütött a nap, s a vállam még le is pirult picit, szóval azért nem szívtuk meg annyira. Jókat ettünk, s a hotel nagyon sok lehetőséget biztosított, hogy szakadó esőben se unatkozzunk.
Szóval a június mindenképpen nagyon gyorsan eltelt, ezt máshogy nem is tudom elmondani, a második fele különös képen két szempillantás alatt elrepült. Viszont apró örömök az életben, a kertben a hortenziáim elkezdtek virágozni!


Nektek hogy telt a június? 
Mozgalmasabb volt, mint a május? 
Ölel, Brigi♥

2 megjegyzés:

  1. Egyetértek veled Brigi , a június olyan hamar eltelt, a vizsgák ellenére, hogy szinte észre sem vettem! :D Lenyűgöző a Bullet Journalod!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy köszönöm szépen!♥ Borzalmasan gyorsan telik az idő, mindjárt azon kapjuk magunkat, hogy karácsony van :o

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...