2016. augusztus 23., kedd

Back to school | Haul 2/1



Sziasztok!

"Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak.."
Nekem is bánatom van, hiszen, (sajnos, nem sajnos) megint elkezdődött a suliszezon, amibe ha belegondolok olyan borzasztó, hisz a nyár megint csak úgy elrepült, és mindenki akar belőle még, még sokkal többet. A sok élmény, a hangulat, a szabadság, a jó idő, mind-mind csak a nyár iránti szeretetünket fokozzák. De tizen x évig sajnos mindenkit kísért ez a sulikezdős időszak, hogy szeptemberben vissza kell ülni a sulipadban, újra jönnek majd az ikonikus "Tegyetek el mindent, csak egy toll legyen a kezetekben" és az "Borzasztóan sikerültek ezek a dolgoztatok" című történetek. DE szerintem addig, amíg van egy kis időnk a nyárból, addig élvezzük ki! Szervezzetek minél több programot!
A lényeg a lényeg, írószerek és kiegészítők mindig kellenek, akkor is ha nagyon vigyáz rájuk az ember, mert a hibajavító elfogy, a radír elkopik, a körző (az én esetemben) széttörik?!
Azt hiszem elsős korom óta mindenem mintás, ami csak lehet a táskámban. Nagyon szeretem egy téma köré felépíteni a tancuccaimat, hiszen minden évben van valami amiért kifejezetten rajongok. Idén sincsen ez másképp attól függetlenül, hogy már a 11. osztályt kezdem meg. A szuperhősök, legyenek akár DC Comics-osak vagy akár Marvel Comics-osak, egyaránt szeretem őket. Hihi ^^

A/4-es Avengers-es gumismappa - Tesco 699 Ft
Captain America - Civil war könyvjelző - Lizzy card 
Captain America radíros ceruza - rajzfilmjatekok.hu 150 Ft
Batman-es órarend - Office Depot 79 Ft
Batman-es tolltartó - Office Depot 1929 Ft
Pilot radírozható szövegkiemelő - Office Depot 445 Ft
Pilot radírozható toll (rózsaszín, 0,5-ös) Office Depot 837 Ft
Milan P1 look pink toll 
Milan eraser&pencil - Office Depot 599 Ft 
Bajuszos toll - Kínai 200 Ft
Csíkos rotring - Kínai 350 Ft
Faber Castell radír - Office depot 549 Ft
Maped Study Collector - Extreme digital 770 Ft
Ti miket vásároltatok eddig? Vagy majd csak szeptemberben fogjátok őket megvenni? 
Szeretettel, Brigi♥

4 megjegyzés:

  1. Nekem a bajuszos tolladról Poirot jutott rögtön az eszembe. :D ♡ Ezen a héten tervezem beszerezni a sulis cuccaimat. Ma már listát is írtam, hogy pontosan milyen cuccokra lenne szükségem. ^^ (good girl feeling, no?)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...