2017. szeptember 28., csütörtök

Autumn love



Sziasztok!

Annánál mindig olyan szép képválogatások vannak, hogy mikor a legutóbbi ilyen bejegyzését olvastam, nagyon megjött a kedvem ahhoz, hogy én is készítsek egy hasonlót, hiszen ki ne szeretne ilyesfajta képeket nézegetni?^^ Az ősz egyre inkább a nyakunkra jár, bár még most egy igazán szép indán nyárba csöppentünk bele, ami a sok eső után igencsak jól jött. Imádom azt az őszt, ahol a napsugarakkal sütött ösvényen járhatjuk be az erdőt, ahol a hajnalok hűvösek, s a délutánok mégis melegek. Amikor pulcsiba és meleg takaróba burkolózva vészelek át egy hűvös estét, kezemben egy meleg kakaóval. Amikor a sült tök illatát lehet érezni a levegőben. 
Készítettem egy őszi bakancslistát, hiszen mindig találok valamit, amit igencsak szeretnék megcsinálni, átélni, de nem tudom, hogy pontosan mikor. Ilyen például az, hogy innék a Pumpkin spice latte-ból vagy készítsek egy őszi fotósorozatot, amit nagyon, de nagyon szeretnék! :o Sütögetnék a kertünkben egy kis pillecukrot, hogy aztán mindenem ragacsos legyen. Imádom feldíszíteni a lakát őszi vagy akár Halloween-i dekorációval is, szerintem olyan hangulatos. És várom már, hogy idén is fessek/faragjak tököt, hiszen ez már évek óta elengedhetetlen itthon, nálunk. Ha már ennél az ünnepnél tartunk, idén megleplek benneteket pár különlegesebb sminkkel is, amiket akár Ti is viselhettek, ha ellátogattok egy Halloween-i buliba. Szóval már nagyon várom!♥
Az összes képet (kivéve a legelsőt itt lent) a Pinterest-ről mentettem le, s ha van kedvetek és időtök, akkor ezeket és többet is megtaláltok az Autumn love nevet viselő Pinterest táblámon. :) 

Csehországba is annyira szeretnék eljutni!
Kell egy sündisznó! :o
Egy igazán különleges piknik.
Persze a cicus nem maradhat el.

Egyszerűen gyönyörű ez az évszak, kár, hogy sokszor nem vesszük észre, hogy igazából mennyire. Csak arra gondolunk, hogy hideg van, hogy eső van, sár és ridegség. Pedig nem, hiszen a nap mindig kisüt, s mindig gyönyörűvé tud varázsolni egy délutánt, ahogy rá süt a lehullott levelekre megfestve ezzel az utat, amelyen az év lassan eltávozik. ♥

Sok szeretettel,
Brigi♥

4 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos váltogatás lett. :)

    Köszönöm az említést. :) <3

    Ősszel mi is gyakran sütünk tábortűznél és sokat kirándulunk. Az október a kedvenc őszi hónapom, főleg ha a maihoz hasonló idő van. Remélem szép hosszú, meleg őszünk lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanmár ;) Én is remélem, hiszen én ki nem állhatom azt az esős mogorva időt, mikor sehova nem lehet menni. :/ ♥

      Törlés
  2. Imádtam ezt a cikket!:) Kedvenceim közé sorolom az őszt. Nagyon szép képeket összeszedtél. Nagyon jó lett:)
    Puszi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...