2017. október 2., hétfő

Behind the leaves



Sziasztok!

Az előző posztomban említettem, hogy nagyon szeretnék készíteni egy igazán őszi fotósorozatot, ami nem igazán outfit poszt, mivel itt nem a ruhákon van a hangsúly, hanem igazából a képeken és a hangulaton. Szerintem ezt most nagyon sikerült elkapnunk, nagyon szép, ahogy a fák még fent maradt levelein keresztül besüt a nap. Csak úgy melengeti az embert, még ezekben a hűvösebb, de mégis meleg őszi napokban. Olyan lírai az egész, ilyenkor mindenkinek kicsit kinyílik a szíve és befogadja ezt a finom meleget, ami tényleg lehet akár az utolsó is idén, s ez mind így van rendjén, a hidegnek el kell jönnie, hogy utána újra meleg lehessen.
Ez a hely, ahol fotóztunk a barátommal, két percre van a házunktól. Kicsit megnyugtató, s kicsit nyugtalanító is ez a helyszín, hiszen nappal ez a egy csodálatos és lelki nyugalmat árasztó hely, viszont este nem szívesen tévednék be ide, főleg nem a sok horrorfilm után, amit mostanában láttam. 
Ettől elvonatkoztatva viszont imádom az erdőket, az ősznek ezen időszakát, amikor az ember gesztenyét szed, keresi a szépen elsárgult leveleket, hogy eltegye emlékbe. Imádom, ha ilyen meleg pulcsikat vehetek fel, amik ráadásul pihe puhák is. A hatalmas sálak is előkerülnek lassan a szekrényekből, hogy reggelente magunk köré tekerhessük és abban mászkáljunk egész nap, mintha csak egy nagy takaró lenne. Az egyik képen látható körtét pedig a szomszéd nénitől kaptuk (vagyis nem csak ezt az egyet ;P ), s meg kell, hogy mondjam, hogy nem csak fotogén a körte, hanem nagyon finom is! Ezek az apró örömök teszik teljessé az életet, mikor egy kép úgy sikerül, ahogy azt a fejünkben elterveztük, vagy, hogy olyan matricát találunk a boltban, amik pontosan illenek a BuJo-nkhoz. Remélem a Ti kedveteket is meghozom, hogy az ősz jegyében fotósorozatot csináljatok, hiszen minél több szép pillanatot tud az ember megörökíteni, annál több emléke lesz, amit mutogathat majd az unokáinak.


Ti mit szerettek igazán az őszben? Szoktatok leveleket gyűjteni?
Szeretettel, Brigi♥

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...