2017. június 2., péntek

Kék, fodros | Manzara.hu



Sziasztok!

Kéthetente péntekenként mindig egy Manzara.hu-s bejegyzést láthattok majd tőlem, hiszen hosszabb távon működünk együtt, aminek még mindig nagyon örülök, hiszen csodás holmikat lehet náluk kapni, s ezúttal valami kicsit aranyosabb, babásabb, romantikusabb darabot szerettem volna választani, ezért esett a választásom erre gyönyörű, világoskék felsőre, amiknek az ujján nagyon aranyos kis fodrok vannak. Nagyon megtetszett nekem, s remélem Ti is kedvet kaptok egy kis vásárláshoz. A felsőt szerencsére több méretben is lehet rendelni egészen az S-től az XL-ig, ami szerintem igazán jó. Tudom, hogy már beléptünk a nyárba és ilyenkor az ujjatlan darabok szoktak előkerülni, de néha el kap egy olyasfajta valami, amitől hosszú ujjú vagy hosszú szárú ruhadarabokat kell vennem, így megtörténik a vásárlási görcsöm és nem lehet leállítani. Egyébként szerintem a hosszabb darabokat, főleg az ilyeneket simán lehet hordani nyáron is, hiszen ilyenkor sincs mindig döglesztő meleg, így a nyári ruhák mellett ezeket is lehet nyugodtan viselni. Leginkább egy esti városnézős-fotózós vagy valahova beülős randira tudnám elképzelni egy világosabb nadrággal (akár rövid, akár hosszú) és arra szerintem tökéletes lenne. 
Úgy meg van bennem a nyaralós vagy csak szimpla nyárestés séta érzése, amikor már nincs olyan meleg, de kellemesen fúj a szellő és a világ gondjai elől elmenekülve sétáltok azzal/azokkal, akit/kiket a legjobban szerettek. Remélem kicsit Mindegyikőtök érezte most ezt az érzést!♥


Mint mondtam nekem nagyon tetszik ez a felső és amint megérkezik hozzám készítek vele egy ilyesmi, hangulatos outfitet, hogy Ti is kedvet kapjatok ahhoz, hogy rendeljetek a Manzara.hu-tól akár koktélruhát, akár felsőt!
Sok puszi, Brigi♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...