2017. november 13., hétfő

OUTFIT | Along the Danube



Sziasztok!

Az őszi szünetben készítettük ezt az outfitet is, csak úgy, mint az előzőt, amit már láthattatok a blogon. Nagyon szeretem, mikor kicsit hűvös van, de még süt a nap, mert lehet szépen öltözködni, de mégis ősziesen, nem úgy, mint általában télen, ahol elsősorban nem a kinézet a lényeg, hanem az, hogy az ember minél kevésbé fagyjon meg. Egyébként mire befejeztük a fotózást a városban, pont addigra kezdett el esni az eső, így csak felpattantunk a buszra és indultunk is haza. Nagyon nagy szerencsénk volt, hogy nem áztunk meg! 
Ilyenkor imádom a bordót kombinálni a feketével, a szürkével és hasonló színekkel, hiszen igen csak ki tud tűnni a tömegből, a komorságból. Az előző szettemben is a bordó volt a domináns a sálam és a táskám révén, de most ebben a bejegyzésben a kabáté volt a főszerep. Nagyon szeretem ezt szövetkabátot, mert a fazonja is nagyon tetszik és az is, hogy pakolósak a zsebei, de mégsem tűnik úgy, mintha mikulásként szaloncukrokat dugdosnék benne. A kabátomat helyeztem a főszerepbe, így csak egy egyszerű fekete nadrágot vettem fel egy szürke oversized pulcsival és egy lapos-talpú fekete csizmával. A képeket a Vígadó előtt és a Duna mellett készítettük, nagyon szeretem ezt a helyet, mert sosem megy ki a divatból és mindig örök marad a szépsége. Budapest szerintem egyébként gyönyörű és nagyon szeretek itt élni, s mindig fellehet fedezni új helyeket, amik új emlékeket biztosítanak az embernek, amiket sosem felejt majd el. 


coat: C&A // jumper, pants: H&M // boots: CCC // sunglasses: SIX // camera: Canon eos1200D

Sajnos már nem ilyen az idő, de nagyon remélem, hogy még érezhetem a napsütést a nagy fagy előtt. 
Ti várjátok már a havat és a karácsonyt vagy visszasírjátok a nyarat? 

Szeretettel, Brigi♥

8 megjegyzés:

  1. Ne is mondd az időjárást, nálunk jelenleg ítéletidő tombol. :|
    A kabátod nagyon csinos, igazi őszi alapdarabnak tűnik. A fotókból nem tudtam rájönni, hogy milyen anyaga van. Megírod esetleg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aa miért merre laksz? :o Köszönöm! Örülök, hogy tetszik, igazából magam sem tudom,hogy ez miféle anyag, kicsit durvább, tehát nem az a szövet jellegű, hanem ilyen durvább-bolyhos anyag. :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez az outfites bejegyzésed, igazán őszies és divatos. :)
    Ha van egy kis időd nézz be hozzám, mert vár egy kis meglepetés : http://zsuzsiii24.blogspot.com/2017/11/the-tea-break-award-teaszunet-dij-2017.html
    Puszi ♥
    Zsuzsiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm ezt a díjat Neked! Aranyos vagy, amit írtál nagyon jól esett, s örülök, hogy Neked is tetszik ez a poszt! :)

      Törlés
  3. Brigi, csodás lett mint midig. Annyira el tudod találni, hogy az hihetetlen, de tényleg. Csak így tovább!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi Lilla, te mondod?! Egyébként várom a következőt ;)♥

      Törlés
  4. Annyira tetszik ez az outfit, különös a kabát! Imádom a bordó színt. ♥ *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik Neked!! Köszönööm! ♥

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...