2017. december 30., szombat

SMINK | New Year's Eve



Sziasztok!

Lottósorsolás közben eszembe jutott, hogy nem írtam meg ezt a posztot, pedig a sminket már tegnap elkészítettem Nektek, hogy felkészülten induljatok el a szilveszteri buliba, akárhova is mentek. Szeretek alkalmakra sminkelni, mert ilyenkor mindig valami téma köré kell építenem az egészet, most sem maradt ez másképp, hiszen szilveszterkor a csillogás talán még fontosabb, mint karácsonykor. Annyi csillogó dolog vesz minket körül ezen az egy éjszakán, hiszen hány üveg pezsgő fogy el, s hány ezer tűzijátékot lőnek fel pár óra alatt.  
Ezúttal nem az ezüstben gondolkodtam, pedig nekem mindig a hideg csillogás jut eszembe, biztos a télnek is köze van hozzá, de most ezúttal az arany játszott nálam főszerepet. Lehet, hogy láttátok már Instagramon, amikor mutattam a The Body Shop arany csillámát, ami a kalendárium utolsó fakkjában bújt, nos ez inspirált engem. Lehet, hogy még túlgondolom a sminket, hogy ne csak a szememen legyen hangsúly, hanem valami csillagmotívum is kerüljön bele, de, ha így lesz megpróbálom Nektek megmutatni. 
Az új The Body Shop Down to Earth 02-es palettáját (amit a Nagynénéméktől kaptam karácsonyra) használtam alapnak, a matt színeket pontosabban. Az alapsminkem után a szemhéjamra is feltettem a korrektoromból, s erre tettem fel a világosabbik színt, hogy egységes legyen a szemhéjam, majd egy ferde végű pufiecsettel a sötétebb színt is felvittem, de ezúttal a mélyítővonalamba és a külső szemzugomba. Ezután előkerült a Sleek palettám, amiből egy olivás-aranyos színt tettem fel a mozgó szemhéjamra, s azután pedig a belső szemzugomba került az igazi arany szín. Végül az egészet azzal koronáztam meg, hogy a csillámporból tettem a sminkre is és a szempilláimra is. Ne tudjátok meg, hogy mennyire csillámos voltam mindenhol.:o A számra egy nude, matt rúzst tettem. 


Ti készültök a szilveszterre vagy csak spontán gondoljátok az egészet? 
Csillámos puszik!
Brigi♥
Ui.: Ez az év utolsó bejegyzése, szóval szeretném Nektek megköszönni az egész éves szeretetet, s azt, hogy itt vagytok velem! Sokat jelent nekem. Mindenkinek csodálatos 2018-as évet kívánok!♥

2 megjegyzés:

  1. nagyon szép a smink, én is hasonlót tervezek készíteni!:) a rúzs nevét/árnyalatát elárulod? még nem találtam meg a tökéletes nude rúzst, ez viszont nagyon jónak tűnik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Ez egy Trend it up-os velvet sense lipstick pen a 010-es árnyalatban :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...